>>>PIZZA TRUCK – świetna pizzeria na czterech kołach; dwutonowy piec opalany drewnem daje niewyobrażalny smak i aromat, a włoskie składniki sprawiają, że ich pizza jest wyjątkowa i niepowtarzalna.
https://www.facebook.com/PizzaTruckLodz/
>>> OH MY RAMEN – japoński klasyk z ręcznie robionym makaronem rozgrzeje i doda energii; w festiwalowym menu m.in. Shoyu Tokyo, Tantanmen, Miso (vegan), Tantanmen (vegan).
https://www.facebook.com/Ohmyramen
>>>CURRY POINT – klasyki kuchni tajskiej i indyjskiej w autorskich wariacjach w oparciu o sezonowe składniki, w opcji mięsnej i wege – zjecie tu świetnego pad thaia i curry.
https://www.facebook.com/bistro.currypoint
>>>TAKE A BOWL – dania kuchni koreańskiej w wersji mięsnej i wege; ich specjalność to koreańska miska szczęścia czyli BIBIMBAP
https://www.facebook.com/takeabwl.koreanfood
>>>RONIN – autentyczna domowa kuchnia japońska serwowana przez prawdziwych fascynatów
https://www.facebook.com/roninjapaneserestaurant
>>>FOOD TRUCK MIĘSO– amerykański klasyk czyli 100% wołowe burgery w autorskich kompozycjach, działają nieprzerwanie od 2017 roku
>>>PASIBUS – klasyka streetfoodu czyli burgerownia w duchu slowfood;
https://www.facebook.com/pasibus>>>CORN DOGS BRODKA – klasyczne hot dogi i mniej klasyczne corn dogi na patyku; pastrami, szarpana wieprzowina I kruszonka z chipsów- to tylko jedne z możliwych dodatków.
https://www.facebook.com/corndogsbrodka
>>>MIHIDERKA – pełna smaków kuchnia roślinna, gdzie królują sezonowe produkty i autorskie dodatki
https://www.facebook.com/mihiderka.restauracje
>>>KOMU HUMMUS – restauracja wegetariańska ze Śląska, która powstała z miłości do ludzi i jedzenia, zaczynając od własnej roboty hummusów.
https://www.facebook.com/komuhummus
>>>TAKI MYK – slowfoodowa kuchnia inspirowana regionalnymi potrawami z lubelszczyzny czyli sodziaki w odświeżonej formule.
https://www.facebook.com/takimykfoodtruck
>>>TENTEGO – świeżo wypiekane gofry na słodko i słono z masa pysznych, nietypowych dodatków;
https://www.facebook.com/profile.php?id=100046306578675>>>WALENTY KANIA – oprócz dań dla odważnych takich jak bycze jaja, slimaki i raki- również wege proziaki wypiekami na miejscu, z dodatkami lokalnymi.
>>>BURRITO CO – kuchnia meksykańska pełna smaków i kolorów
>>>TYBETAŃSKIE PIEROŻKI MOMO – jedyne w swoim rodzaju pierożki na parze w kilku smakach do wyboru
>>>VEGE BOWL – frytki belgijskie, frytki z batatów i buraków do tego hummus, coleslaw, tofu marynowane lub panierowane boczniaki
>>>ZAPIEKARNIA – klasyka polskiego street foodu i dla wielu smak dzieciństwa czyli budka z zapieksami w odświeżonej wersji.
>>>BIKE CAFÉ – mobilna kawiarnia rowerowa serwująca najlepszej jakości kawy z ceryfikowanych ekologicznych upraw.